Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dominik Szymański czyli ofiara społeczeństwa

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 185
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Warto dodać, że był wyśmiewany również w internecie na '' Hajsownikach Gimpera ''.

Można do dzisiaj zauważyć głupie memy i komentarze na jego profilu.

Żałosne.

Opublikowano

Ofiara? Jaka ofiara, boże znam nie jedną osobę którą wyzywają w szkole a nawet biją i jakoś żyje. Jedyne co mi szkoda to matki.

Opublikowano

­Oj nie róbcie z niego już takiego męczennika...  Jak już wspomniał @premul szkoda jest jedynie matki, która przeżywa tą sytuację z którą nie może i raczej już się nie pogodzi.

Z resztą, był już taki temat i został zamknięty, więc z tym na pewno stanie się tak samo.

Opublikowano

Niestety świat już taki jest i praktycznie każdy jest jego ofiarą. Sam byłem "ofiarą" którą wyzywano w szkole na szczęscie przez krótki czas bo próbowałem coś ponagrywać na yt. Ciekawe ile jeszcze trzeba żeby ci k***a kutasy jebane wszystkie co chejtują innych w szkołach ogarnęli się

Opublikowano

­Według mnie każdy kto należy do Hajsowników/JP Armii jest do utylizacji, zaśmiecają społeczeństwo i są zagrożeniem dla naszego gatunku.

A jak już pisałem, samobójcami gardzę i gardzić będę.

Opublikowano

"Gardzę każdym samobójcom, wyjebane mam w to, czy miał 10 lat, czy 40 lat, czy to dlatego, że mama go nie kochała, czy dla tego, że koledzy go bili, czy dla tego, że się z niego śmiali w gimbohajsownikach, jeden c**j. Każda osoba która szarga się na własne życie jest dla mnie nikim, gównem i nic tego nie zmieni. Jak wyżej napisali, selekcja naturalna, tyle. Eot."

Jedyne co mogę dodać do mojego posta z poprzedniego tematu, to to, że szkoda mi jego matki. Na pewno jest jej ciężko i pewnie też się obwinia o śmierć swego syna...

Opublikowano

ile jeszcze będziecie o nim p******** bożeeee

selekcja naturalna, na dodatek gość był pieprzonym egoistą bo nie pomyślał o matce, szkoda mi jej

ale chociaż beka jest dobra z białorycerzy na fb, chcieli iść na pogrzeb który już się dawno odbył xD

­Według mnie każdy kto należy do Hajsowników/JP Armii jest do utylizacji, zaśmiecają społeczeństwo i są zagrożeniem dla naszego gatunku.

co xD

Opublikowano

Gardzę każdym samobójcom, wyjebane mam w to, czy miał 10 lat, czy 40 lat, czy to dlatego, że mama go nie kochała, czy dla tego, że koledzy go bili, czy dla tego, że się z niego śmiali w gimbohajsownikach, jeden c**j. Każda osoba która szarga się na własne życie jest dla mnie nikim, gównem i nic tego nie zmieni. Jak wyżej napisali, selekcja naturalna, tyle. Eot.

Jedyne co mogę dodać do mojego posta z poprzedniego tematu, to to, że szkoda mi jego matki. Na pewno jest jej ciężko i pewnie też się obwinia o śmierć swego syna...

Wy k***a pomyślcie co piszecie. Niby tak h*j was obchodzi samobójca. Ale ten samobójca nie zabił się od tak TYLKO JEGO SPOŁECZEŃSTWO GO DO TEGO DOPROWADZIAŁO. Czasem mam wrażenie ze niektórzy na tym forum HUJA TAK HUJA WIEDZĄ co potrafi z człowiekiem zrobić długi hejt na jego osobę!

Opublikowano

­

Wy k***a pomyślcie co piszecie. Niby tak h*j was obchodzi samobójca. Ale ten samobójca nie zabił się od tak TYLKO JEGO SPOŁECZEŃSTWO GO DO TEGO DOPROWADZIAŁO. Czasem mam wrażenie ze niektórzy na tym forum HUJA TAK HUJA WIEDZĄ co potrafi z człowiekiem zrobić długi hejt na jego osobę!

Gdybym ja sie miał przejmować każdym hejtem w moją strone to już bym k***a nie żył z 5 milionów razy, trzeba być po prostu idiotą by rzucać się na line (sznurówki w tym przypadku) przez to, że jakieś leszcze się z Ciebie smieją. Pls.

@squah

no chyba mi nie powiesz ze ludzie z tego internetowego społeczeństwa są normalni i mają szanse kiedyś normalnie funkcjonować

Opublikowano

­

Gdybym ja sie miał przejmować każdym hejtem w moją strone to już bym k***a nie żył z 5 milionów razy, trzeba być po prostu idiotą by rzucać się na line (sznurówki w tym przypadku) przez to, że jakieś leszcze się z Ciebie smieją. Pls.

Niestety nie każdy ma tak mocną psychikę jak ty. Jeden bardziej bierze to do siebie inni mniej. 

Opublikowano

­

Hejty w internecie się nie liczą, najgorsze jest 'torturowanie' kogoś psychicznie w realnym świecie, na 90% w tym przypadku tak było. Poza tym, co cię hejty jak trzepiesz na gimbusach hajs z mt2 na swoich serwerach.

Opublikowano

­

Hejty w internecie się nie liczą, najgorsze jest 'torturowanie' kogoś psychicznie w realnym świecie, na 90% w tym przypadku tak było.

Jest taka instytucja jak Policja, ale oczywiście trzeba byc prawilniakiem i wyznawać JP, niż zgłaszać fakt, że jest się gnębionym. Poza tym jest masa psychologów, psychiatrów którzy pomagają w takich sytuacjach, czy nawet te śmieszne kolorowe linie.

Opublikowano

Hejty w internecie się nie liczą, najgorsze jest 'torturowanie' kogoś psychicznie w realnym świecie, na 90% w tym przypadku tak było. Poza tym, co cię hejty jak trzepiesz na gimbusach hajs z mt2 na swoich serwerach.

No to wiadomo. Przykład jest nawet w cs. Każdy tam się wyzywa od kurw itp. ale w życiu prawdziwym to bardziej boli.

Opublikowano

Słaba psychika i nietolerancja, standardowe połączenie. 

Może przynajmniej będzie to dla kogoś przestroga, krok ku człowieczeństwu. 

~ ~

Opublikowano

­

Jest taka instytucja jak Policja, ale oczywiście trzeba byc prawilniakiem i wyznawać JP, niż zgłaszać fakt, że jest się gnębionym. Poza tym jest masa psychologów, psychiatrów którzy pomagają w takich sytuacjach, czy nawet te śmieszne kolorowe linie.

Nie każdy chce tam iść bo może się po prostu boi. A jakby się dowiedzieli inni to dopiero by dostawał wpierdol psychicznie

Opublikowano

Odp.

­

@harnaś idealnie to napisał. Jakbym miał z takich hejcików się powiesić to by mnie tu już od dawna nie było. ;)

To, że się zabił z tak błahego powodu to oznaka tylko tego jak słabą psychicznie jednostką on był. Jeśli tak bardzo go ruszały hejty od takich dzieci pizdeczek to powinien postarać się ten problem rozwiązać w inny sposób niż wieszanie się na sznurówkach, pls... 

Opublikowano

­

Fakt, może nie pomyślał i bał się, że to nic nie da, c**j wie co on miał w głowie.

Do psychologa musiał chodzić skoro był tak bardzo wyzywany w szkole, na profilu społecznościowym.

No to wiadomo. Przykład jest nawet w cs. Każdy tam się wyzywa od kurw itp. ale w życiu prawdziwym to bardziej boli.

Zależy to też nawet o tonu głosu, kontekstu, osoba która to mówi itd.

Opublikowano

­

Fakt, może nie pomyślał i bał się, że to nic nie da, c**j wie co on miał w głowie.

Do psychologa musiał chodzić skoro był tak bardzo wyzywany w szkole, na profilu społecznościowym.

W sumie spora wina tez leży po stronie szkoły, bo pewnie też ta akcja toczyła się w szkole, a inni nie reagowali. Dyrektor niby nic nie wiedział, jasne.

Opublikowano

Ale tu teraz każdy hardy jest. Ja jestem taki kozak psychiczny co się wcale nie przejmuje hejtami. Chłopak głupio postąpił. Prawda jest taka że jakby was dręczyli przez tyle czasu itp. to też byście jebneli psychicznie. Tyle z mojej strony. Zanim napiszecie że słaby był psychicznie to postawcie się na jego miejscu z jego psychiką.  Nie każdy jest tak "twardy" psychicznie. Pewnie i tak zaraz od administracji śmiesznej (nie wszyscy) dostanę warna bo o tak

Opublikowano

­

W sumie spora wina tez leży po stronie szkoły, bo pewnie też ta akcja toczyła się w szkole, a inni nie reagowali. Dyrektor niby nic nie wiedział, jasne.

A czego się spodziewać po tym doświadczonym zespole pedagogów.

Opublikowano

Ale tu teraz każdy hardy jest. Ja jestem taki kozak psychiczny co się wcale nie przejmuje hejtami. Chłopak głupio postąpił. Prawda jest taka że jakby was dręczyli przez tyle czasu itp. to też byście jebneli psychicznie. Tyle z mojej strony. Zanim napiszecie że słaby był psychicznie to postawcie się na jego miejscu z jego psychiką.  Nie każdy jest tak "twardy" psychicznie

Są ludzie, którzy są napierani nie tylko z jednej strony. Ojciec mógł pić etc.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

­

Ale tu teraz hardy jest. Ja jestem taki kozak psychiczny co się wcale nie przejmuje hejtami. Chłopak głupio postąpił. Prawda jest taka że jakby was dręczyli przez tyle czasu itp. to też byście jebneli psychicznie. Tyle z mojej strony. Zanim napiszecie że słaby był psychicznie to postawcie się na jego miejscu z jego psychiką. 

Nie zgodzę się z tobą. Mam dwóch znajomych którzy do najsławniejszych i najbardziej lubianych w szkole nie należeli. Też byli pośmiewiskiem swego czasu, nie mieli łatwo (podstawówka, gimnazjum).  Jakoś przetrwali. Jeden aktualnie pracuje, drugi jest na studiach. Gimnazjum jest takim okresem, że to jest na porządku dziennym i nie uniknie się tego, taki wiek, po prostu jedni są mniej lub bardziej lepiej postrzegani przez innych, taka kolej rzeczy.

ps. dokładnie tak jak up napisał

On był na tyle w dobrej sytuacji, że to była tylko napinka u kolegów, znajomych, whatever. Niektórzy mają patole w domu całkowitą, lub nie mają rodziców/jednego z nich i wychodzą z nich ludzie mimo, że mają uraz na psychice na całe życie bo jednak to jest pewien cios dla człowieka.

Opublikowano

Tak swoją drogą. Widzieliście jaki wysyp profili na fb typu : Dominik Szymański wracaj, Dominik Szymański tylko dla nas istniejesz itp.

Codziennie umiera w c**j ludzi, a tu jakiś 14latek popełnił samobójstwo i wielkie halo na całą polskę. W jakim ja świecie żyje ;c

Sprzęt:

Procesor: Intel Core i5-6600K 3.5Ghz/Pamięć: Corsair DDR4 Vengeance LPX  1x8GB 2400MHz CL14/Płyta główna: Gigabyte GA-Z170-GAMING K3/Karta Graficzna: -------/Dysk: SSD Crucial MX300 275GB/Chłodzenie: SilentiumPC Grandis 2 XE1436/Zasilacz: Corsair VS550/Obudowa: SilentiumPC Gladius M35

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...